Poziv na nagradni natječaj: Paket sreće na put kreće!

Poziv na nagradni natječaj: Paket sreće na put kreće!

Dragi umirovljenici!

Već šest mjeseci borimo se s koronom i izazovima koje nam je ona donijela. Svakodnevno moramo paziti na zdravlje kada izlazimo iz kuća i stanova jer mi smo najugroženija skupina. Zaštitne rukavice i maske postale su nam odjevni dodatak bez kojeg ne izlazimo iz domova.

 

Znamo da je teško živjeti u toj neizvjesnosti jer svakodnevno mnogi od nas trebaju izaći na ulicu barem da kupe kruh i mlijeko. Ili odu u ljekarnu po lijekove. Tek rijetki među nama među nama žive sa svojom djecom koja im mogu pomoći u nabavci osnovnih potrepština.

 

Ipak, želimo vas obavijestiti da postoji način kako zaštititi svoje zdravlje! Prodaja putem interneta danas je nešto normalno našoj djeci i unucima, ali ne i nama. No pronašli smo način da naručite osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine, bez plaćanja putem interneta i straha da će vas netko prevariti.

 

U suradnji Matice umirovljenika Hrvatske i Annona Internet trgovine, umirovljenici sada mogu naručiti sve potrebno za dom putem broja 091/ 235-0331. Prilikom vašeg poziva javit će vam se ljubazno osoblje Annona internet trgovine od kojeg možete naručiti sve potrebne namirnice. Oni će vas obavijestiti i o cijenama, kao i odgovoriti na pitanja koja vas zanimaju.

 

Zašto naručiti putem interneta?

Odlaskom u trgovinu izlažete se potencijalno virusu. Također, mnogima trgovina nije „preko puta“, već teške vrećice morate nositi i po 1.000 metara od trgovine do doma. Nakon što naručite sve potrebno za vas, kurir Annona internet trgovine sve će vam donijeti na kućnu adresu vrlo brzo, u roku od samo dan-dva.

Zdravlje i sigurnost trebaju nam biti na prvom mjestu.

Kupujte sigurno!

Image

Matica umirovljenika Hrvatske je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Nikada niste prestari da si postavite novi cilj ili sanjate novi san.

- Les Brown -

Matica umirovljenika Hrvatske

MUH
Domidona IT

Brzi kontakt

Preradovićeva ulica 33/III,
10000 Zagreb

upit@muh.hr

+385 (01) 4550-619

+385 (01) 4818-281