Započela javna rasprava o izmjenama i dopunama Statuta Matice

Povjerenstvo Matice umirovljenika Hrvatske za izradu Nacrta izmjena i dopuna Statuta Matice,  nakon više konzultacija,  izradilo je svoju konačnu verziju i donijelo odluku da ga objavi na web stranicama Matice  6. ožujka 2019. i na taj način ga  uputi svim članicama na javnu raspravu. Kompletan tekst Nacrta objavljen je u rubrici O NAMA - Dokumenti web stranice Matice na kojoj je i cijeli sadašnji Statut Matice radi lakšeg praćenje predloženih izmjena i dopuna.

Članovi Povjerenstva pozivaju  sve zainteresirane umirovljenike u Matici da svoje prijedloge i mišljenja, te primjedbe dostave glavnom tajniku Matice u roku od 14 dana. 

Time se omogućuje većem broju članova uvid u predložene izmjene Statuta od samog početka cijelog demokratskog postupka donošenja konačne odluke.

Osim toga, članovima Skupštine omogućena je još jedna mogućnost aktivnog sudjelovanja, a to je pravo na stavljanje amandmana na tekst Prijedloga izmjena i dopuna Statuta i to sve do 3 dana prije održavanja sjednice Skupštine, na kojoj će biti donesena konačna Odluka o izmjenama i dopunama Statuta Matice umirovljenika Hrvatske.

Image

Matica umirovljenika Hrvatske je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Nikada niste prestari da si postavite novi cilj ili sanjate novi san.

- Les Brown -

Matica umirovljenika Hrvatske

MUH
Domidona IT

Brzi kontakt

Preradovićeva ulica 33/III,
10000 Zagreb

upit@muh.hr

+385 (01) 4550-619

+385 (01) 4818-281