U susret 70. obljetnici Matice

U susret 70. obljetnici Matice

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POKROVITELJ

     Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović prihvatila je pokroviteljstvo nad obilježavanjem 70. obljetnice Matice umirovljenika Hrvatske.

      U odgovoru na dopis Matice umirovljenika Hrvatske i predsjednika Matice Josipa Kovačića, Predsjednica Republike Hrvatske je poručila:

     „Zahvaljujem Vam na obavijesti o održavanju Svečane sjednice Skupštine Matice umirovljenika Hrvatske u povodu 70. obljetnice osnutka i uspješnog rada.

     Zadovoljstvo mi je prihvatiti pokroviteljstvo kad obilježavanjem ovog jubileja najstarije i najveće asocijacije umirovljenika u Republici Hrvatskoj, uz srdačnu čestitku.

     Uz želju za uspješnom pripremom proslave jubileja, primite moje srdačne pozdrave“. Matica umirovljenika Hrvatske, inače, obavlja temeljite pripreme za obilježavanje značajnog jubileja. U prosincu prošle godine Izvršni odbor Matice na prijedlog Predsjedništva Matice, je formirao Organizacijski odbor od pet članova za pripremu te manifestacije, a na čelu Odbora je predsjednik Matice Josip Kovačić. Odbor je održao nekoliko sjednici i radi na pripremi programa obilježavanja jubileja u povodu kojeg će biti dodijeljena i priznanja pojedincima i organizacijama za njihov doprinos razvoju i djelovanju Matice.

     Točan datum održavanja svečane sjednice Skupštine Matice umirovljenika Hrvatske još nije definitivno utvrđen, ali je predloženo da to bude polovinom lipnja ove godine. Tada će se održati i redovna skupština Matice, a njen svečani dio posebno će biti posvećen jubileju.

Image

Matica umirovljenika Hrvatske je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Nikada niste prestari da si postavite novi cilj ili sanjate novi san.

- Les Brown -

Matica umirovljenika Hrvatske

MUH
Domidona IT

Brzi kontakt

Preradovićeva ulica 33/III,
10000 Zagreb

upit@muh.hr

+385 (01) 4550-619

+385 (01) 4818-281