Delegaciju Matice primio predsjednik Josipović

    Delegaciju Matice umirovljenika Hrvatske najveće udruge civilnog društva u Republici Hrvatskoj, primio je 15. listopada predsjednik Republike Hrvatske  dr. Ivo Josipović.

Članovi delegacije u kojoj su bili predsjednik Matice Josip Kovačić,  glavni tajnik Matice Ivan Banek i glavni urednik Hrvatskog umirovljeničkog lista - glasila Matice umirovljenika Hrvatske- Savan Tomašević, uručila je predsjedniku Josipoviću Zahvalnicu za pokroviteljstvo nad Susretima pjevačkih zborova  umirovljenika održanom  3. listopada ove godine u Čakovcu, a u povodu Međunarodnog dana starijih osoba. Delegacija Matice predala je Predsjedniku  i veliko narodno licitarsko srce koje su specijalno pripremili umirovljenici u povodu Susreta pjevačkih zborova Matice umirovljenika Hrvatske.

 

   Ukupno je na Susretu, u velikoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu nastupilo 12 zborova iz cijele Hrvatske s oko 500 izvođača i gostiju, a tom prilikom putem video poruke obratio im se predsjednik Josipović što je primljeno sa zadovoljstvom.

Predsjednik Matice Josip Kovačić najavio je da će Susreti zborova postati tradicionalna manifestacija u kojoj će nastupati zborovi umirovljenika iz Matice u koju je učlanjeno više od 359 udruga s 279.000 članova.

Prijem kod Josipovića

Image

Matica umirovljenika Hrvatske je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge

Nikada niste prestari da si postavite novi cilj ili sanjate novi san.

- Les Brown -

Matica umirovljenika Hrvatske

MUH
Domidona IT

Brzi kontakt

Preradovićeva ulica 33/III,
10000 Zagreb

upit@muh.hr

+385 (01) 4550-619

+385 (01) 4818-281